TIMEXPERT RIDES   -90min   €120,-

Deze unieke behandeling met een drievoudige werking, neutraliseert de contracties van de huid, vult de uitdrukkingslijnen op en maakt de rimpels weer glad. 

EXCEL THERAPY O2   -75min   €120,-

Deze behandeling resulteert in een onmiddellijke lifting en geeft het vermogen om het gelaat te revitaliseren en van energie te voorzien, onmiddellijk "healthy look”-effect, lifting en verkleint de poriën. 

TIMEXPERT LIFT(IN).   -90min   €120,-

Expert verzorging die de huid lift, opvult en de gelaatscontouren opspannen. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd waarbij een chirurgische lifting nagebootst wordt.

TIMEXPERT WHITE    -75min   €120,-

Doelgerichte verzorging om pigmentvlekken en een doffe huid te verzorgen. De verschijning van donker vlekken worden voorkomen en gecorrigeerd. 

TIMEXPERT C+ (A.G.E).    -75min   €120,-

Geeft een intense huidverbetering door de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid te herstellen. Laat zelfs de meest doffe en futloze huiden weer stralen als nooit tevoren.

TIMEXPERT SRNS.    -90min   €120,-

Geeft een algemene huidverjonging. De huid is steviger, elastischer en beter gevoed. Rimpels worden minder zichtbaar en het gelaat krijgt meer volume. Unieke formule op basis van epigenetica. De verzorging wordt gecombineerd met een "lepel"-massage die de doorbloeding stimuleert.

Hydracure.    -60min   €95,-

Deze luxueuze vervoeging combineert hyoleronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen. Geeft een intense hydratatie met een onmiddellijk en langdurig resultaat. 

For men    -60min   €95,-

Specifieke verzorging aangepast aan de noden en behoeften van de mannenhuid. Geeft de huid energie en vitaliteit. Tegelijkertijd worden afvalstoffen verwijdert en wordt de afweer versterkt tegen vervuiling en stress. De aangepaste massage geïnspireerd op Shiatsu zorgt voor een ultieme ontspanning.

 

Soenenspark 6 9051 Sint-Denijs Westrem

info@eaubleue.be

Eau Bleue
Copyright© 2019-2023 - Eau Bleue | by Mediazo