Reviews

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

 4 / 5    4
 4 / 5    Christine De Rijcke
23-06-2022
 5 / 5    5
Vriendelijk onthaal, bij het binnenkomen voelden wij ons al onmiddellijk volledig ontspannen. Mooie ligging, het zwembad was gewoon super. Alles is heel ruim, hygiënisch, en tot in de puntjes perfect afgewerkt. Een echte aanrader
 5 / 5    Yvi Schaeken
08-04-2022
 5 / 5    5
Prachtige wellness, uitmuntende massage, zeer vriendelijke en oprechte mensen. Wij komen zeker terug
 5 / 5    Sandy Schatteman
22-03-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Gwenaëlle De Neve
18-03-2022
 4 / 5    4
 4 / 5    Jarno Termont
11-03-2022
 5 / 5    5
Zeer gastvrij en vriendelijke eigenares. Zeer hygiënisch. Mooi kader. Zeker aan te raden. Wel wat prijzig.
 5 / 5    Mietje Cornelissen
09-03-2022
 5 / 5    5
Er is parking voor de locatie. Je wordt vriendelijk onthaald. Het is er rustig en proper. Ik had een uurtje massage geboekt en kon dankzij de aangepaste muziek en de ontspannen sfeer heerlijk genieten. Aanrader !
 5 / 5    Ann Sophie Van Royen
23-02-2022
 3 / 5    3
Hele mooie en ruime wellness!!! Erg proper, en zeer groot zwembad. Wij hadden 2 uur detox + 1 uur extra gereserveerd. 335 euro in totaal voor 3 uur. Ik was teleurgesteld in de detox arrangement aangezien je hiervoor een hapjesbord krijgt met oa frituurhapjes, wrap met zalm, balletjes en 2 fruitsapjes, niet echt 'detox' voor mij. Had eerder fruit en gezonde hapjes verwacht en voor die meerprijs kon het er wel vanaf... Daarnaast stond er op de menukaart flesjes water aan €0, wij hadden er 2 extra besteld gezien je 3 uur in sauna doorbrengt. De huisvrouw heeft dit achteraf nog willen aanrekenen aan €5 euro de stuk, dit leek me oneerlijk gezien er op de menukaart duidelijk €0 staat. Nadat ik haar erop wees leek ze verrast en zou niemand hier ooit al een probleem van gemaakt hebben in 2 jaar tijd. Het werd uiteindelijk niet aangerekend. De wellness zelf was dik in orde maar had meer verwacht van het detox arrangement. Lees volledig +
 3 / 5    Moïra Descamps
18-01-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    farhat mahjor
14-12-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Frederick V
03-11-2021
 5 / 5    5
Heel aangename ervaring. Gezellige en mooie setting, vriendelijk onthaald, hygiënisch en de bubbels en hapjes die we hadden besteld waren heel lekker. Aanrader!
 5 / 5    Timo K.
29-10-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Eau Bleue
14-10-2021
 5 / 5    5
De massages zijn een echte aanrader! En een super professionele aanpak.
 5 / 5    Ilona Geens
10-10-2021
 5 / 5    5
De massage was van echte sterrenkwaliteit! Zeker en vast een aanrader!!!!!
 5 / 5    Silke Rombaut
05-10-2021
 5 / 5    5
Alles was SUPER, groot warm zwembad, hapjes, champagne en voornamelijk voortreffelijke duo-massage. Proficiat Eau Bleue.....
 5 / 5    Viviane Dekezel
05-10-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Patrick Vanscheeuwijck
18-05-2021
 4 / 5    4
Heel vriendelijk! De tijd vliegt voorbij.
 4 / 5    Chiel Gyssels
16-05-2021
 3 / 5    3
Prima sauna met leuk zwembad heel proper maar heeeeel duur met de Corona enkel de sauna open 4pers en 1 kind 395 euro is er echt over voor een blikje cola 5 euro iedereen heeft geleden tijdens de corona maar dat je zulke prijzen durft rekenen snap ik echt niet!
 3 / 5    inge smessaert
09-05-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Robin Vyncke (LaughingTree)
08-05-2021
 3 / 5    3
Mooie faciliteit met groot zwembad en nette sauna. Echter wel teleurgesteld in de prijs. De promo voor 2 personen in last minute kostte 165€. Wij hadden eerst telefonisch contact genomen en geïnformeerd of er 2 kindjes onder toezicht toegestaan waren en of er een meerprijs aan verbonden was, maar dit werd niet meegedeeld. Bij aankomst bleek er een toeslag voor het bezoek van de kindjes van toepassing te zijn, dit konden we nog wel begrijpen. Finaal hebben we 290€ betaald voor ons bezoek (2volwassenen + 2kindjes). Tijdens ons bezoek hebben we 50cl water geconsumeerd en de kindjes kregen een fruitsapje van het huis. Dwz dat er meerprijs van 125€ werd gerekend, wat naar ons gevoel een beetje overdreven was, vandaar de 3 sterren beoordeling anders hadden we zeker een 5 sterren gegeven. (Overigens was een van de faciliteiten (hammam) gesloten door de huidige coronamaatregelen.) Lees volledig +
 3 / 5    Jonathan Permentier
09-04-2021
 5 / 5    5
5+ service, omkadering, beleving... Dank u voor deze 2 überheerlijke uurtjes ontspanning. Volgende keer nemen we gewis een sessie van 3h.
 5 / 5    Fredje Gallon
06-04-2021
 5 / 5    5
Helemaal tot rust gekomen met heerlijke gerechten
 5 / 5    Bram Bogaert
28-03-2021
 4 / 5    4
Heel erg vriendelijk personeel en een prachtige wellness om in te vertoeven!
 4 / 5    Michiel Wullaert
23-03-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Andy Yarm
16-02-2021
 5 / 5    5
Wil je ontspanning? The place to be!!!
 5 / 5    gerda nobels
09-10-2020
 4 / 5    4
 4 / 5    Gillis Vanclooster
11-09-2020
 5 / 5    5
Groot, heel proper, kwalitatief. Kortom zeker de moeite waard. 1 minpuntje is de vloer die soms glad kan zijn maar daar verwittigen ze je steeds zeer duidelijk van. Verder alles mooi verzorgd van hapjes en drankjes. Aanrader!!
 5 / 5    kristof van hoorick
14-08-2020
 5 / 5    5
 5 / 5    Marieke Tailly
31-07-2020

Soenenspark 6 9051 Sint-Denijs Westrem

info@eaubleue.be